مرحله 1: بستن شیر آب ورودی و خروجی رادیاتور
شیر آب ورودی و خروجی رادیاتور
شیر آب ورودی و خروجی شوفاژ را کامل ببندید.
نکته:
ممکن است نیاز باشد برای بستن شیر آب خروجی شوفاژ از یک آچار استفاده کنید.
مرحله 2: هواگیری شوفاژ
هواگیری شوفاژ
یک ظرف زیر شیر هواگیری شوفاژ قرار دهید و شیر را به وسیله آچار هواگیری یا یک پیچ گوشتی دو سو باز کنید تا هوای آن خارج شده و در نهایت مقداری آب از رادیاتور خارج شود. این کار باعث می شود که فشار رادیاتور بیفتد.
مرحله 3: خالی کردن آب رادیاتور
خالی کردن آب شوفاژ
یک ظرف بزرگ را زیر شوفاژ قرار دهید و به وسیله یک آچار فرانسه پیچ پایین شوفاژ را باز کنید تا تمام آب داخل شوفاژ، درون ظرف تخلیه شود.
مرحله 4: جدا کردن شیر هواگیری رادیاتور
جدا کردن شیر هواگیری رادیاتور
بعد از خالی شدن تمام آب رادیاتور، شیر هواگیری را با آچار فرانسه باز و آن را از رادیاتور کاملا جدا کنید.
مرحله 5: نصب واشر روی مغزی کوپل رادیاتور
محل قرارگیری واشر و نوار تفلون روی مغزی کوپل شوفاژ
واشر را روی وسط مغزی کوپل رادیاتور نصب کنید و در دو سمت آن یعنی روی مغزی کوپل، جهت احتیاط کمی نوار تفلون بپیچید. این کار را روی هر دو مغزی انجام دهید.
مرحله 6: جاگذاری مغزی کوپل در رادیاتور
نحوه جاگذاری مغزی کوپل در رادیاتور
مانند تصویر هر دو مغزی کوپل (که واشر روی آن نصب شده و نوار تفلون پیچی نیز شده اند) را روی سوراخ های رادیاتور نصب کنید و سپس سوراخ های پره جدید رادیاتور را مانند تصویر درون مغزی کوپل قرار دهید. در این مرحله باید رادیاتور جدید را با دست نگه دارید تا نیفتد.
مرحله 7: محکم کردن مغزی کوپل رادیاتور
نحوه قرار گرفتن آچار کوپل رادیاتور جهت بستن مغزی کوپل ها
همان طور که پره های رادیاتور جدید را نگه داشته اید، آچار کوپل را از سوراخ پره رادیاتور جدید تا جایی که به مغزی کوپل برسد وارد کنید. سپس با چرخاندن آچار، مغزی کوپل را محکم کنید. این کار را برای هر دو مغزی کوپل بالا و پایین شوفاژ انجام دهید تا کاملا محکم شوند.
نکته:
می توانید قبل از وارد کردن آچار به درون سوراخ رادیاتور، ابتدا از روی رادیاتور میزانی که آچار باید وارد سوراخ شود را اندازه گیری کنید، سپس به همان اندازه، آچار را وارد سوراخ شوفاژ نمایید.
مرحله 8: بستن شیر هواگیری و پیچ پایین شوفاژ
بستن پیچ پایین شوفاژ
دور پیچ هواگیری مقداری نوار تفلون بپیچید و آن را سر جای خود ببندید. سپس دور پیچ پایین شوفاژ را نیز نوار تلفون بپیچید و به کمک آچار فرانسه، آن را هم محکم سر جای خود ببندید.
نکته:
شیر هواگیری و پیچ پایین شوفاژ را خیلی محکم ببندید و سفت بودن آن ها را چک کنید.
مرحله 9: آب گیری کردن شوفاژ
محل قرارگیری شیر آب ورودی و خروجی و هواگیری شوفاژ
ابتدا یک ظرف زیر شیر هواگیری شوفاژ قرار دهید، سپس شیر آب ورودی، شیر هواگیری و شیر خروجی را باز کنید تا شوفاژ عمل آب گیری را انجام دهد. در همین حین باید فشار پکیج گرمایشی که مربوط به شوفاژ است را بالا ببرید که گردش آب به درستی انجام شود و سیستم گرمایشی خاموش نشود. صبر کنید تا آب گیری شوفاژ کامل شود و از شیر هواگیری مقداری آب به بیرون بریزد. سپس شیر هواگیری را به وسیله آچار هواگیری ببندید.
سپس عدم وجود نشتی آب را در کل رادیاتور چک کنید و مطمئن شوید که هیچ کجای آن نشتی ندارد. در پایان این مرحله شما توانسته اید به درستی به شوفاژ خود هر چند پره ای که نیاز داشتید، اضافه کنید.
توجه داشته باشید که در صورتی که با سیستم گرمایشی رادیاتورها و پکیج خود به مشکل برخوردید، می توانید از تیم داره چاره جهت
تعمیر پکیج گرمایشی و رادیاتورها کمک بگیرید.